Творча зустріч з митцем: Василь Дутка Лінія. Силует. Форма

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Арт Простір філармонії буквально був наповнений по вінця емоціями, увагою та перспективою: відбулася Творча зустріч з митцем: Василь Дутка ,,Лінія. Силует. Форма", знаним майстром скульптурної пластики, художником, науковцем. Щиро ділився досвідом, знаннями відповідаючи на питання молоді. Його відкритість додала до співрозмови тієї родзинки, яка власне і відзначає післясмак любої розмови, зустрічі.

Відвідали захід гості міста, зокрема з вічнозеленої Гуцульщини - #Вікторія_Дутка_Жаворонкова, заступник директора Косівський інститут прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ.

Модерував зустріч мистецтвознавець Taras Kosovych. А, численними слухачами та співрозмовниками були: студенти разом з викладачами митцями Мирослав Ясінський, #Інна_Дембовська та зав. відділенням образотворчого мис-цтва Коломийського педагогічного фахового коледжу Юлія Венц. Дуже приємно , що на зустрічі з Митцем також побували ( ще й прочитали свої вірші) художник Василь Андрушко, поет і музейник #Ярослав_Ясінський та ротарієць Павло Уграк тощо. Радісно бачити було і постійних вартісних відвідувачів, як от #Галина_Плетньова та Інгрид Борман.

Загалом так: було справді цікаво та вартісно !!! І, фото !

Співорганізатори: ГО,,Амброзія 21 ";

Коломийська філармонія імені Олександра Козаренка;

#Управління_культури_та_туризму_Коломийської_міської_ради;