Повідомлення про реорганізацію закладу освіти та про порядок і строки заявлення кредиторами своїх вимог

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про реорганізацію закладу освіти та про порядок і строки заявлення кредиторами своїх вимог

Кабінет міністрів України погодився з пропозицією Міністерства культури та інформаційної політики щодо утворення закладу вищої освіти – Косівського державного інституту декоративного мистецтва шляхом виділу зі складу Львівської національної академії мистецтв Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва (код згідно з ЄДРПОУ 34857824) та Косівського фахового коледжу прикладного та декоративного мистецтва (код згідно з ЄДРПОУ 35146171) відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України №803-р від 10 вересня 2022 року.
Було вирішено:
1. Утворити заклад вищої освіти – Косівський державний інститут декоративного мистецтва шляхом виділу зі складу Львівської національної академії мистецтв Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва (код згідно з ЄДРПОУ 34857824) та Косівського фахового коледжу прикладного та декоративного мистецтва (код згідно з ЄДРПОУ 35146171).
2. Визначити місцезнаходження Косівського державного інституту декоративного мистецтва: вул. Міцкевича, 2, м. Косів, Івано-Франківська область, 78601.
3. Установити, що Косівський державний інститут декоративного мистецтва є правонаступником Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв та Косівського фахового коледжу прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв, а також всього майна, прав та обов’язків зазначених відокремлених структурних підрозділів.
4. Встановити строк для заявлення кредиторами своїх вимог – два місяці з дня оприлюднення цього повідомлення. Вимоги пред’являти комісії з виділу територіально відокремлених структурних підрозділів Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв та Косівського фахового коледжу прикладного
та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв із складу Львівської національної академії мистецтв у письмовій формі.